6 september 2016

Supplementen

Transferfactor
“In 1949 ontdekte de New Yorkse arts S. Lawrence dat reacties van het immuunsysteem overgedragen konden worden door een extract van witte bloedcellen. Deze intelligentie kan ‘kennis’ overbrengen over het immuunsysteem aan onze cellen. Dit is de transferfactor en wordt uit colostrum van koeienmelk en kippeneieren gehaald. 4Life supplementen bevat deze transferfactor.”

Praktijk BodySpirit – distributeur van 4Life supplementen

4Life transferfactor is voor iedereen die een boost nodig heeft voor zijn immuunsysteem, een overactief immuunsysteem wil kalmeren of zijn gezondheid op peil wil houden.

Transferfactor is in te nemen naast algemene reguliere medicatie, maar niet via de farmaceutische industrie te verkrijgen. Het is overigens niet te gebruiken in combinatie met chemotherapie.


Aromatherapie
“Al duizenden jaren voor Christus, in het oude Egypte, werden balsemachtige stoffen, oliën en kruiden dagelijks gebruikt. Hierdoor ontstonden verschillende recepten voor het mengen van etherische oliën welke aan de basis staan voor aromatherapie, om onder andere allerlei aandoeningen te genezen. Tegenwoordig worden etherische oliën gebruikt voor zeer uiteenlopende doeleinden. Bijvoorbeeld voor je gezondheid, uiterlijke schoonheid, algeheel welzijn, in parfums en zelfs in de keuken.”

Praktijk BodySpirit – distributeur van  Societe Provencale d’Aromatherapie (S.P.A. aromatherapie)

Bij Praktijk BodySpirit worden de zogenaamde TT’s (Traitement Terrain) gebruikt bij de massage bij de verschillende klachten. Deze kunnen tevens thuis (zowel inwendig als uitwendig) gebruikt worden om de klacht te verminderen en uiteindelijk op te lossen. Een TT zorgt ervoor dat de leefomgeving van het micro-organisme zo verandert dat deze geen kans heeft op overleving. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld antibiotica.

Omdat een TT invloed uitoefent op de leefomgeving duurt het vaak iets langer voordat het effect heeft, maar dit is wel langdurig en meestal definitief.

Het ontstaan van S.P.A. 
S.P.A. is ontwikkelt door de Franse arts mevrouw M.P. Magonet en na jaren van wetenschappelijk onderzoek naar aromatherapeutische toepassingen stichtte zij in 1984 Société Provençale d’Aromatherapie. Sinds die tijd is S.P.A. gespecialiseerd in het verwerken en ontwikkelen van natuurlijke producten op basis van plantextracten en etherische oliën. Alle producten ondergaan strenge testen en kwaliteitscontroles en zijn uiteraard niet op dieren getest. Door het ontbreken van onnatuurlijke toevoegingen kunnen producten met natuurlijke etherische oliën hun ‘intelligente’ werking uitoefenen en dòòr alle huidlagen dringen.


Praktijk BodySpirit – distributeur van Vitals en Zechsal