4 september 2016

Leefstijlcoaching

BodySpirit brengt jouw persoonlijke voedingsconditie in kaart. Eet en drink je voldoende, heb je tekorten, beweeg je voldoende, wat zou je zelf nog kunnen veranderen of verbeteren aan je voedingspatroon en leefstijl?

BodySpirit is bedoeld voor iedereen die een voedingsadvies wil om gezond, fit en vitaal en gelukkiger te worden.

Je kan bij BodySpirit terecht voor een persoonlijk op maat gemaakt voedingsadvies. De begeleiding is gericht op het behalen van blijvende resultaten. Door niet alleen te kijken naar het eetpatroon maar ook door je persoonlijke situatie en de keuzes die je maakt erbij te betrekken, krijg je handvatten hoe je je lifestyle blijvend kunt verbeteren.

BodySpirit wil mensen laten ervaren dat je je door gezond eten, fitter en beter kunt voelen en hen daarbij begeleiden. BodySpirit kan mensen helpen om een balans te vinden in gezonde voeding, beweging en ontspanning, zonder hiervoor een dieet te volgen maar door het aanpassen van je lifestyle. Een voedingsadvies bestaat uit een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon dat belangrijke effecten op lichaam en geest heeft. Zo kun je overtollige kilo’s kwijtraken, je lifestyle veranderen en kan je verdere achteruitgang voorkomen en bovendien kan ook verbetering bij verschillende chronische aandoeningen plaatsvinden. Dus geen crashdieet, maar wel een blijvend gezond en mooi lichaam.

BodySpirit is voorstander van eerlijke onbewerkte voeding, dus niet bewerkt voedsel dat dat we uit uit potjes, zakjes en pakjes krijgen. Back to basic en naar clean, simpel en voedzaam eten.

BodySpirit kan je begeleiden bij:

  • het aanleren van een gezonde leefstijl
  • het behalen of behouden van een gezond gewicht
  • het verkrijgen van meer energie
  • verbeteren van de gezondheid bij verschillende chronische aandoeningen

Alle BodySpirit voedingsschema’s:

  • zijn op maat gemaakt en speciaal aangepast op naar jouw wensen en behoeften
  • zijn zeer gevarieerd en voedzaam
  • bestaan uit meerdere recepten inclusief tips en ideeën

Een voorliefde voor eerlijke voedingsmiddelen staat centraal bij het persoonlijk om maat gemaakte advies.