4 september 2016

Joan Piersma

 

“Het lichaam bevat oneindig veel wijsheid, opgeslagen in onze cellen. Positieve en minder positieve ervaringen worden herinnerd door onze cellen. Vaak wanneer wij het alweer vergeten zijn. Hierdoor kunnen klachten, grotere of minder grote ontstaan. Door deze klachten of lasten ontstaat vaak pijn. Bij iedereen uit zich dat verschillend. In ons drukke leven gaan we vaak voorbij aan deze signalen of herkennen we de waarschuwingstekens niet.

Na bijna 30 jaar in de gezondheidszorg te hebben gewerkt, ben ik inmiddels al een aantal jaren fulltime werkzaam in mijn Praktijk BodySpirit te Nijland. Iedere keer is het boeiend om te zien hoe lichaam en geest met elkaar samenwerken. Daar waar de disbalans is opgetreden gaat deze samenwerking zich uiten in lichamelijke of geestelijke klachten. De aanraking van lichaam brengt dit naar buiten en zorgt ervoor dat de verbinding weer wordt hersteld en gevoed.

Door mijn ervaring, kwaliteiten en opleidingen op de juiste manier te combineren zorg ik voor een veilige bedding tijdens mijn behandelingen. Ik ervaar waar de disbalans optreedt en wat er voor nodig is om de harmonie weer te herstellen. Warmte, aandacht en focussen op het zelfherstellend vermogen van het lichaam is de basis van waaruit ik werk. Het is fantastisch om na één of meerdere passende behandelingen te zien hoe klanten weer goed in hun vel zitten en in balans zijn. Daar doe ik het voor!”

Joan Piersma

Bekijk CV van Joan Piersma