20 februari 2018

Aromatherapie massage

Bij aromatherapie worden etherische oliën, ook wel essentiële oliën genoemd, ingezet bij behandeling van allerlei klachten of als preventief middel, ter verbetering van je gezondheid. Ook kan het je immuniteit verhogen en worden door gebruik van de oliën huid, haar en bloedcirculatie gestimuleerd en verbeterd.

Etherische olie is op vele manieren te gebruiken, als bad- en doucheproduct, gezichtsverzorging en in je huishouden.


Olie in combinatie met een massage

Etherische olie is daarnaast te gebruiken bij een massage. De olie wordt in de huid opgenomen en ontspant, verzacht spieren en pezen en heeft uitwerking op het immuniteitssysteem, hormonale systeem of neurologische systeem.

In mijn praktijk wordt gewerkt met de 100% etherische oliën van Société Provençale d’ Aromatherapie (S.P.A.) en doTerra.

Etherische olie bevat de regeneratieve, zuurstofverrijkende en immuunversterkende eigenschappen van planten. Ze kunnen binnen 20 minuten invloed hebben op elke cel van het lichaam en gemetaboliseerd worden, zoals andere voedingsstoffen.

Het zijn zeer krachtige antioxidanten, antibacterieel, antikanker, antischimmel en ontstekingsremmend. Ze ontgiften de cellen en het bloed in het lichaam.

Aromatherapie bevordert je emotionele, lichamelijke en geestelijke genezing, op een natuurlijke wijze.

Wil jij weten wat de oliën voor jou welzijn kunnen betekenen? Neem dan contact op met Joan Piersma.