4 september 2016

Ervaringen van cliënten

“Dankzij de Shiatsu behandelingen en begeleiding van Joan Piersma ben ik op een fijne en doeltreffende manier verlost van mijn burn-out klachten. Mijn lichaam is tot rust gekomen en mijn hoofd is helder. Ik heb weer energie om nieuwe dingen te gaan doen. En dankzij de helderheid in mijn hoofd weet ik ook beter wat ik wil en ook, heel belangrijk, wat ik niet meer wil.

Joan is oprecht betrokken bij jou als persoon. Je merkt aan alles dat zij met liefde meewerkt aan jouw herstel. Haar handen nemen de spanning weg uit je lichaam. Blokkades verdwijnen en daarmee ook de pijnklachten. Joan vult haar Shiatsu therapie aan met, als je dat wilt, het luisteren naar je vragen en het geven van advies. Zij kan daarbij putten uit haar eigen levenswijsheid. Voor mij persoonlijk is dit van grote waarde.

Ook weet Joan veel over de werking van het lichaam, hormonen, voeding en vitaliteit. Zij geeft handige tips en eventueel supplementen. Het fijne is dat ze je niet overlaadt met adviezen en dozen vol supplementen. Ik heb ook meegedaan aan de Qigong cursussen van Joan. Ook hier heb ik de liefdevolle en vakkundige begeleiding ervaren. Deze avonden met Qigong hebben een bijdrage geleverd aan mijn herstel en hernieuwde energie.”

Ida


“Ik had altijd veel last van mijn nek en schouders en hoofdpijn. Toen kreeg ik de tip van een vriendin om eens Shiatsu te proberen. En voor mij werkt het. Ik ben mij nu ook bewuster van mijn lichaamshouding en ademhaling. Als ik nu spanning of stress voel opkomen, probeer ik het los te laten: schouders laten zakken en adem in… adem uit. Ondertussen hebben meerdere mensen mijn advies opgevolgd om Shiatsu te proberen bij Praktijk BodySpirit en ook zij zijn positief. Dus Joan: dankjewel. Ik kijk nu al weer uit naar de volgende behandeling. Shiatsu is voor mij pure ontspanning en verwennerij!”

Froukje


“De herhalingen van de bewegingen bij Qigong ervaar ik als een soort van Mantra in beweging. Heel fijn om te doen. Het heeft me zelfs gestimuleerd om nu elke ochtend een aantal Qigong oefeningen te doen; vitaal begin van de dag!”

Eveline (51)